Nábor detí

 
 

CHCEŠ SA STAŤ HOKEJISTOM ? 

V našom hokejovom klube HK Dukla Michalovce - mládež prebieha celoročný nábor hokejistov, ktorý je určený pre deti od 5 do 11 rokov. Rodičia, nebojte sa priviesť svoje deti k nám. Nevadí, ak nevedia korčuľovať. Pod vedením profesionálnych hokejových trénerov ich základy korčuľovania naučíme. Deti získajú mnoho nových kamarátov a veľa pekných zážitkov. 

 

KEDY A KDE?

Pravidelné tréningy vekovej kategórie predprípravky prebiehajú 3 x do týždňa na zimnom štadióne v Michalovciach. Rozpis tréningov nájdete na našej internetovej stránke www.hkmichalovce.hockeyslovakia.sk v sekcií KLUB / ROZPIS ĽADOVEJ PLOCHY (tréning predprípravky je vyznačený číslicami 0-1). Počas týždňa tréningy prebiehajú v popoludňajších hodinách a počas víkendu v ranných hodinách.

 

ČO SI PRINIESŤ NA PRVÝ TRÉNING?

Na prvý tréning si je potrebné priniesť prilbu (hokejovú, lyžiarsku,  alebo cyklistickú prilbu...), korčule, rukavice a teplé oblečenie. (v prípade záujmu vám klub vie zapožičať korčule alebo prilbu). Po zvládnutí korčuľovania klub vie zapožičať kompletný hokejový výstroj. 

 

ORGANIZÁCIA TRÉNINGU ?

Na tréning je potrebné prísť cca 15 minút pred jeho začiatkom do klubom určenej šatne, kde rodičia môžu  prezliecť svoje deti do hokejového výstroja. Na tréning je tiež potrebné priniesť pre dieťa fľašu s nápojom z dôvodu dodržiavania pitného režimu. Počas tréningu nieje povolený vstup rodičov do priestorov striedačiek a trestných lavíc, tréning svojich detí môžu sledovať z tribúny. Každá skupina detí má svojho trénera, ktorý sa im na ľade venuje po celý čas tréningu.

 

KOĽKO MA TO BUDE STÁŤ?

Mesačný poplatok za jedno dieťa v kategórií predprípravky je 40 EUR v prípade mladšieho súrodenca je 15 EUR. Poplatok sa vypláca za aktuálny mesiac do 15. dňa v mesiaci. Platby prebiehajú cez polplatkový systém PAYSY až po zaregistrovaní dieťaťa do klubu - po vypísaní prihlášky. (ďalšie info vám poskytne klub) 

 

DOLEŽITÉ!

Žiaden z našich trénerov nepredpokladá, že do prípravky nastúpi perfektný korčuliar. Hokejová predprípravka slúži práve na to, aby deti zvládli prvé kroky na ľade a postupne sa zlepšovali a naučili sa korčuliarskému a hokejovému umeniu.

 

AKO PRIHLÁSIŤ DIEŤA DO HOKEJOVEJ PREDPRÍPRAVKY?

- v kancelárií HK Mládež Michalovce na zimnom štadióne, kde vám poskytneme všetky potrebné informácie,

- po vyplnení a odoslaní PRIHLÁŠKY vás bude kontaktovať náborový manažér,

- kontaktovať telefonicky alebo e-mailom náborového manažéra alebo hlavného trénera predprípravky.

 

Náborový manažér - Mgr. Jozef Kužma / mladez@hkmichalovce.sk / 0918 142 541

Hlavný tréner hokejovej predprípravky - Mgr. Martin Stripai / mstripo@gmail.com / 0908 919 467

 


Fotogaléria